Kabelaar SKP uit Pijnacker stopt met mobiele app

Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) is gestopt met haar mobiele app. Volgens de kabelaar werd er te weinig gebruik gemaakt van de dienst.

Begin 2015 gestart

De kabelaar voor de Zuid-Hollandse gemeenten Pijnacker en Delfgauw begon begin 2015 met het aanbieden van de SKP TV-app. Middels de app was het mogelijk om via een mobiele telefoon of tablet te kijken naar belangrijkste televisiezenders. De app was alleen beschikbaar voor mobiele apparaten van Apple (iOS). De app was gratis te gebruiken  voor abonnees van het zogenaamde 3in1-pakket van de kabelaar en werkte alleen binnen het werkgebied van de kabelaar.

Te weinig gebruikt

De kabelmaatschappij heeft echter besloten te stoppen met de SKP TV-app. Het contract met de leverancier van de app is volgens de kabelaar opgezegd per 1 januari jl. Volgens de kabelaar werd de app zeer weinig gebruikt en waren de kosten hierdoor te hoog om door te gaan met de app.

Horizon Go

Het is opvallend dat de kabelaar stopt met het aanbieden van de dienst. Andere kabelmaatschappijen hebben de laatste jaren hun dienstverlening via mobiele apps juist uitgebreid. De grootste kabelaar van Nederland, Ziggo, biedt via haar Horizon GO-app vrijwel alle televisiezenders aan in haar app waarvan veel in HD-kwaliteit.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.