Kabelaar SKV breidt aanbod uit met BBC First

Kabelaar SKV uit Veendam heeft per vandaag BBC First (HD) toegevoegd aan haar digitale televisiepakket. De zender is te ontvangen op kanaal 47 in het digitale basispakket.

Series

De zender van de BBC die gericht is op de Nederlandstalige markt in de Benelux zendt drama en comedyseries van hoge kwaliteit uit en deze zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. Series die te zien zijn op de zender zijn onder andere Banished, Burton & Taylor, Call the Midwife, Critical, Death in Paradise, Doctor Who, Father Brown, Happy Valley, Last Tango in Halifax, Life of crime Midsomer Murders, Sherlock, New Tricks, Silent Witness, The Interceptor, The Musketeers, The Refugees en Wolf Hall.

Ziggo

BBC First HD is al enige tijd te zien via aanbieder KPN. Per 1 juli aanstaande wordt de verspreiding van de zender verder vergroot wanneer Ziggo de zender gaat aanbieden. Via de grootste kabelaar van Nederland zal de zender te zien zijn via kanaal 22.

Zender van de Maand

Vanaf morgen, woensdag 1 juni, is de kinderzender Pebble TV de zogenaamde zender van de maand bij de kabelaar uit Veendam. De zender is normaal alleen in het aanvullende digitale aanbod van de kabelaar te zien maar in de maand juni voor elke abonnee beschikbaar.

Wereld Oceaan Dag

Speciaal op woensdag 8 juni staat Pebble TV in het teken van de oceanen tijdens de Wereld Oceaan Dag! Pebble TV biedt die woensdag vanaf 07.00 uur naar een mix van leuke en fantasierijke series, zoals Kikker & Vriendjes, Boes, Bamboe Beren, Alfred J. Kwak, Er was een de aarde en meer. De zender is te zien op kanaal 32 als ‘Zender van de Maand’ gedurende de maand juni.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.