Kabelaar SKV Veendam verhoogt tarieven en snelheid Internet

Kabelaar SKV uit Veendam verhoogt per 1 september de tarieven van een aantal abonnementen. Daarnaast gaat de snelheid van een aantal Internet-pakketten ook omhoog.

Hogere tarieven

“Doordat de programma aanbieders de tarieven hebben verhoogd zijn wij helaas genoodzaakt per 1 september 2016 een aantal tarieven aan te passen”, aldus de kabelaar op haar website. Zo gaat het basispakket ‘RTV Basis’ met 1 euro omhoog van 15,25 naar 16,25 euro. De meeste pakketten kennen een tariefsverhoging van ongeveer 1 euro.

Snelheid Internet

SKV verhoogt daarnaast de internetsnelheid van een aantal pakketten. Zo krijgen de pakketten ‘RTV+internet’ 35Mb en 75Mb een snelheidsverhoging van 5 Mb. Het Alles-in-1-instap-pakket krijgt een snelheidsverhoging van 40Mb naar 60 Mb. De wijzigingen gaan per 1 september. Meer informatie over de wijzigingen is te lezen via de website van de kabelaar.

100%NL TV

Per maandag, 1 augustus, wordt het digitale basispakket van de kabelaar uit Veendam uitgebreid met de televisiezender 100%NL TV. Het kanaal is vanaf maandag te zien op kanaal 126. De televisiezender is een samenwerkingsverband tussen de radiozender 100%NL en de televisiezender Stingray Lite TV.

Ultra HD

De kabelaar voegde onlangs als eerste televisieaanbieder in Nederland het UltraHD-kanaal Festival 4K toe aan haar aanbod. Dit kanaal is sinds kort ook eigendom van Stingray. Daarnaast is via kanaal 888 nog een extra demokanaal met Ultra HD-uitzendingen te zien  bij de kabelaar uit Veendam.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.