Kabelaar Ziggo breidt Hindi-pakket uit

coaxkabel(update) Kabelaar Ziggo gaat per 17 december aanstaande het premium Hindi-pakket uitbreiden met twee televisiezenders: STAR Plus en STAR Gold. Deze zenders versterken het bestaande aanbod van Hindi-zenders in het digitale Hindi-pakket.

STAR Plus
Star Plus is wereldwijd het nummer 1 Hindi kanaal.  Met programma’s variërend van nieuws, drama series, reality shows en shows gericht op cultuur en religie, kookprogramma’s, comedy, speciale evenementen en natuurlijk de beste Bollywood films. Een groot deel van de programmering van Star Plus wordt gelijktijdig uitgezonden met India en Pakistan. De programma’s zijn Engels ondertiteld. STAR Plus is vanaf 17 december te zien via kanaal 657.

STAR Gold
STAR Gold biedt overwegend Hindi Bollywood films, van hedendaagse tot klassieke films. Star Gold beschikt over één van de grootste Indiase filmbibliotheken waardoor de zender een breed scala aan films te bieden heeft voor het hele gezin. STAR Gold is vanaf 17 december te zien via kanaal 659.

Hindi-pakket
Het digitale Hindi-pakket bij Ziggo bestaat vanaf 17 december naast de zenders STAR Plus en STAR Gold uit SET Asia, SET Max, Zee Cinema en Zee TV en kost 25,37 euro per maand (naast het bedrag voor het digitale basispakket).

Update 5/12: De informatie over het toevoegen van de televisiezenders STAR Plus en STAR Gold is vandaag weer van de website van Ziggo verwijderd