Kickboksen: GLORY62 vanuit Rotterdam live op Veronica

Vanavond strijkt het kickboks-evenement GLORY neer in de Rotterdamse Ahoy! voor GLORY 62. Het evenement is live te volgen via Veronica.

GLORY62

Vanavond nemen acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie het tegen elkaar op. In totaal is er tijdens het evenement in Rotterdam $ 150.000,- aan prijzengeld te winnen.

Knock-out

Acht zwaargewicht kickboksers strijden tijdens een knock-outtoernooi in Ahoy Rotterdam om een flinke cheque. Bovendien heeft organisator Glory laten doorschemeren dat de winnaar wereldkampioen Rico Verhoeven mag uitdagen.

In de ring verschijnen vanavond onder andere het Duitse talent Mohamed Abdallah en debutant Arkadiusz “Hightower” Wrzosek uit Polen. Wrzosek komt over naar GLORY na een succesvolle carrière als zowel amateur en professional in Polen. Daarnaast zullen ook Junior “The Juggernaut” Tafa, Tomas “The Giant Slovak” Mozny, Guto Inocente en Jahfarr Wilnis in ring verschijnen.

Nederlander

De Nederlandse vechter Jahfarr Wilnis is een van de favorieten van het thuispubliek. Hij is 32 jaar en heeft een zware periode achter de rug, waarin hij leed aan een longembolie en de dood in de ogen keek. Nu is hij terug en Wilnis wil zich op dit toernooi in eigen land van zijn beste kant laten zien.

Veronica

Het evenement is vanaf 19.30 uur live te volgen op Veronica. Presentatie is in handen van Hélène Hendriks en Remy Bonjasky.