KINK lanceert themazender via Internet: KINK DNA

Vanaf woensdag 1 mei lanceert radiozender een nieuwe themazender die exclusief te horen is via Internet: KINK DNA.

Classics

Het nieuwe non-stop themakanaal biedt de beste alternative classics. Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “Op het hoofdkanaal KINK hoor je de beste alternative rock van dit moment, afgewisseld met classics uit het rijke verleden van Kink FM. En voor iedereen die alléén maar new wave, punk, grunge, indiepop en de alternatieve klassiekers uit de 70s, 80s & 90s wil horen, is er vanaf 1 mei KINK DNA. De muziek op KINK DNA gaat tot 2011, het jaar waarin Kink FM stopte met uitzenden.“.

Programmering

Op het hoofdkanaal KINK wordt de weekprogrammering uitgebreid met Tim Op Het Broek. Tim, die nu nog in het weekend te horen is met Weekend KINK en nog één week de ochtendshow presenteert op de regionale zender L1, neemt vanaf maandag 6 mei KINK Rush Hour voor zijn rekening.

Herlancering

De online radiozender KINK is sinds 1 februari van dit jaar weer te horen via Internet en DAB+. Daarnaast is de radiozender actief als online platform met diverse podcasts. Vanaf 1 mei zal de digitale themazender KINK DNA te horen zijn via Internet.