Kirsten Westrik nieuwe presentator AT5 Nieuws

Sinds dit weekeinde is Kirsten Westrik te zien als nieuwe presentator van het AT5 Nieuws op de Amsterdamse televisiezender AT5.

Verleden

Het is niet de eerste keer dat Kirsten Westrik aan de slag gaat voor de televisiezender uit Amsterdam. Kirsten werkte in het verleden als redacteur en verslaggever al voor diverse AT5-titels. Zo was ze betrokken bij programma’s als het Nieuws en De Stelling en evenementen als de Uitmarkt, de Amsterdam City Swim en de Museumnacht, aldus de televisiezender op haar website.

“Mogelijkheid gepakt”

Ik ben het afgelopen jaar woordvoerder geweest bij de politie. Hier heb ik een mooi jaar gehad, maar toen deze mogelijkheid op mijn pad kwam heb ik die gelijk gepakt. Terug op de redactie! Ik ken AT5 al van jongs af aan en heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging“, aldus Kirsten Westrik.

Merel Westrik

Kirsten Westrik is de zus van Merel Westrik. Merel begon haar televisiecarrière ook bij de stadszender AT5. Momenteel is Merel presentator van het RTL Nieuws.

Kijken

De televisiezender uit Amsterdam is te zien in de regio Amsterdam via diverse aanbieders. De televisiezender wordt bij aanbieder Ziggo ook landelijk doorgegeven via kanaal 725. Wereldwijd is de zender te zien via Internet.

Sociale media:

https://www.instagram.com/p/BtY7vQdho1q/?utm_source=ig_web_button_share_sheet