Eredivisie: Klassieker Ajax-Feyenoord live op radio en televisie

Vandaag staat in de Eredivisie de klassieker Ajax-Feyenoord op het programma. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Veel op het spel

In de eerste speelronde van de Eredivisie na de winterstop staat er meteen een interessant duel op het programma. Om 14.30 uur wordt er in Amsterdam afgetrapt voor de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Er staat veel op het spel in deze editie van de klassieker.

Ajax hoopt tijdens het debuut van trainer Erik ten Hag direct de druk op te voeren op koploper PSV, dat een voorsprong van vijf punten heeft op de Amsterdammers. Feyenoord heeft elf verliespunten meer dan PSV en staat momenteel op de vijfde plaats. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt live uit gezonden op radio en televisie.

FOX Sports

FOX Sports begint om 13.45 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd op FOX Sports 5. Om 14.30 uur is de wedstrijd live te zien op FOX Sports 1 en FOX Sports 5. Tijdens Ajax – Feyenoord wordt de analyse vanuit de studio verzorgd door Kenneth Perez en Mario Been onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen. Op het veld spreekt Toine van Peperstraten met analisten Arnold Bruggink en Bert van Marwijk. Op FOX Sports 1 is om 12.30 uur ook nog de Rotterdamse derby tussen Sparta Rotterdam en Excelsior te zien.

Doordat de klassieker wordt uitgezonden op FOX Sports 1 is de wedstrijd bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieder wordt aangeboden in het basispakket. Dit is onder anderen bij Youfone, Online.nl, T-Mobile Thuis, Delta, en Joyne het geval. Abonnees bij aanbieder Ziggo die geen abonnement hebben bij FOX Sports kunnen een een  dagpas aanschaffen.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook grotendeels te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het verslag vanuit Amsterdam is in handen van Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp. De centrale presentatie is in handen van Henry Schut en Hugo Borst. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De regionale omroep Radio Rijnmond doet uitgebreid verslag van de klassieker in Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint al om 12.00 uur. Hierbij is er eerst een live verslag te horen van de Rotterdamse derby tussen Sparta en Excelsior.

Om 14.30 uur wordt er live verslag gedaan van de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Het commentaar bij de wedstrijd wordt traditiegetrouw verzorgd door Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop. Radio Rijnmond is in de regio rond Zuid-Holland te ontvangen via DAB+ en FM, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale omroep NH Radio doet uitgebreid verslag van de wedstrijd Ajax-Feyenoord in het programma NH Sport. De centrale presentatie is in handen van Rob Wtenweerde.  NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM en DAB+, landelijk diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NOS Studio Sport

Op NPO 1 is vanavond rond 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in NOS Studio Sport. Daarnaast aandacht voor alle andere gespeelde wedstrijden in deze ronde van de Eredivisie.

Video