KNIPPR voegt nieuwe functie toe aan app voor Apple TV

De online televisiedienst KNIPPR heeft vandaag een nieuwe versie van haar app voor de Apple TV beschikbaar gesteld. In deze versie is een nieuwe functionaliteit opgenomen.

T-Mobile

KNIPPR is een dienst van T-Mobile en maakt het mogelijk televisie te kijken op diverse apparaten zonder dat daar een abonnement van een kabelmaatschappij voor nodig is. Naast een basispakket voor 9,99 euro per maand kan het abonnement worden uitgebreid met extra zenders en pakketten. De dienst is te zien op laptop, smartphone, tablet, smart-tv en Apple TV. Voor de Apple TV is er deze week een vernieuwde app beschikbaar gekomen.

Nieuwe functionaliteit

In de nieuwe versie van de applicatie voor de Apple TV4 en de Apple TV4K is ook een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Het is nu mogelijk om bij een live uitzending de uitzending te stoppen en op een later moment verder te gaan waar je gebleven was. Deze functie was al enige tijd beschikbaar op smartphones en tablet. De optie komt binnenkort ook beschikbaar via de webinterface op de computer of laptop.

Ga je even een uurtje sporten of naar het cafe, zodra je weer thuis bent kijk je gewoon weer verder daar waar je gebleven bent. Zit je in de bus en je kijkt een programma op je telefoon terug? Kijk het programma op een later tijdstip thuis terug op je tablet of TV.“, aldus de dienst over de nieuwe functionaliteit.

HD

Vorige week kwam de dienst met het nieuws dat de televisiezenders Al Jazeera (Engelstalig) en de zenders uit de zogenaamde RTL Mix (RTL Telekids, RTL Lounge en RTL Crime) nu ook in HD-kwaliteit beschikbaar zijn. Deze zenders dienen extra geabonneerd te worden boven op het basispakket van 9,99 euro per maand.

Sociale media: