Laatste seizoen Game of Thrones in april exclusief bij Ziggo te zien

HBO heeft bekend gemaakt dat het laatste en achtste seizoen van Game of Thrones in april 2019 in première gaat. Dit seizoen is exclusief via aanbieder Ziggo te zien.

Achtste seizoen

Het achtste seizoen van de serie heeft zes afleveringen. Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien voor klanten met een Ziggo Movies & Series XL pakket. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar. De eerste zeven seizoenen van Game of Thrones zijn al on demand te zien met Movies & Series XL, Home of HBO®.

HBO

Game of Thrones is een Amerikaanse televisieserie van HBO die sinds 2011 wordt uitgezonden. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie ‘Het lied van ijs en vuur’ van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin

Verhaallijnen

De serie heeft meerdere verhaallijnen en speelt zich vooral af in de Zeven Koninkrijken op het westelijke mythische continent Westeros, waar adellijke families strijden om de macht in het rijk. De Zeven Koninkrijken worden van het verre noorden gescheiden door de grote ijsmuur.

Succes

Game of Thrones is een ongekend succes en heeft honderden awards gewonnen. De serie kan ook in Nederland rekenen op heel veel fans, die massaal uitkijken naar het laatste seizoen.

Meer informatie op de website van Ziggo.

Video: