Martijn Muijs vervangt definitief Patrick Kicken bij Radio Veronica

Martijn Muijs vervangt per april definitief Patrick Kicken bij Radio Veronica. Kicken is al enige tijd niet meer te horen bij de radiozender. Martijn Muijs gaat het programma samen doen met sidekick Nicky Verhage.

Het programma Martijn In de Middag is elke maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur te horen op Radio Veronica. Naast muziek besteedt het programma ook aandacht aan comedy, het nieuws van de dag en speelt interactie met de luisteraar een grote rol, aldus Radio Veronica.

‘Geen 1 april grap’

Martijn Muijs, dj Radio Veronica: “Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk De Hits Van Je Leven!”

‘Happy Hour’

Het radioprogramma begint iedere werkdag om 16.00 uur met het Everybody Happy Hour. Een uur lang mogen de luisteraars van Radio Veronica bepalen welke hits Martijn en Nicky draaien. In de nieuwe middagshow is daarnaast veel ruimte voor comedy. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs Vindt Dingen Van Dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.

Patrick Kicken

Het is niet duidelijk wat er met Patrick Kicken aan de hand is. Hij is al enige tijd niet meer te horen op de radiozender en zou volgens de radiozender ziek zijn.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.