Meer Disney titels te zien bij Ziggo Movies & Series (XL)

Kabelaar Ziggo heeft het on demand-aanbod van haar dienst Movies & Series (XL) uitgebreid met diverse titels van Disney de afgelopen periode.

Het Disney-aanbod is nu verder vernieuwd met films voor de hele familie. Van Disney klassiekers en Pixar animatiefilms, tot de spannendste live action films en grootste hits. Zowel de originele als de Nederlandse versies“, aldus de kabelaar.

Klassiekers

Zo zijn Disney-klassiekers als Pinokkio, Dombo, 101 Dalmatiërs, Lady en de Vagebond, De Reddertjes, Assepoester en Peter Pan nu te vinden in het Video On Demand-aanbod van de kabelaar.

Pixar Animation Studios

Ook zijn er diverse films van Pixar Animation Studios toegevoeg aan het aanbod zoals alle Toy Story films (1, 2 en 3), The Incredibles, UP, Cars 1 en 2, Monsters & Co, Monsters University en meer.

Live action en andere hits

Voor de iets oudere kinderen heeft Ziggo onder meer The Three Musketeers, vier films uit de populaire Pirates of the Caribbean reeks, John Carter en The Sorcerer’s Apprentice. Maar ook hits als Frozen, Alice in Wonderland en Wreck-It-Ralph toegevoegd aan het aanbod.

Meer informatie over het aanbod van de titels van Disney in het aanbod van het aanvullende pakket Movies & Series (XL) vind je hier.