Meer kijkers voor Sterren Springen

kijkcijfersDe tweede aflevering van Sterren Springen op Zaterdag heeft bijna 1,6 miljoen kijkers getrokken. Dit blijkt uit de kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek waarover persbureau Novum bericht.

Daarmee scoort het SBS 6-programma, waarin bekende Nederlanders van de duikplank springen, beter dan een week geleden, toen bijna 1,5 miljoen mensen inschakelden.

Sterren Springen op Zaterdag was net als een week geleden het best bekeken entertainmentprogramma van de zaterdagavond. Alleen het achtuurjournaal op Nederland 1 bleef met ruim 1,6 miljoen kijkers de show voor en was de best bekeken uitzending van de dag.

De tweede aflevering van het dansprogramma Strictly Come Dancing, geprogrammeerd tegenover Sterren Springen op Zaterdag, trok ruim een miljoen kijkers naar Nederland 1. Ook dat is meer dan een week geleden, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De Golden Girls verloren echter kijkers. De Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyserie, die eveneens vorige week van start ging, wist zaterdag 947 duizend mensen te trekken naar RTL 4. Een week geleden lag dat aantal nog boven de miljoen kijkers. Meer kijkcijfers vind je via: http://www.kijkonderzoek.nl/ (via oa Nieuws.nl)