Meer uitzenduren voor TLC

tlcMet ingang van 1 oktober aanstaande zendt TLC uit vanaf 15:00 uur (ipv 18:00 uur). De uitbreiding van het aantal uitzenduren gaat gepaard met een aanscherping van het profiel van de vrouwenzender.

Dit bericht Discovery Networks in een persbericht waarover diverse websites berichten.  TLC krijgt een frisse en kleurrijke nieuwe vormgeving die zowel on-air als off-air doorgevoerd wordt. Aanvullend komt TLC met meer nieuwe, originele programma’s dan ooit waarvan het Nederlandse programma ‘TLC Over…’, waarin Birgit Schuurman in spraakmakende liefdes-, seks- en relatiethema’s duikt, het hoogtepunt vormt. Een grootscheepse marketingcampagne ondersteunt de aanscherping van de zender.

Jochem de Jong, Algemeen Directeur Discovery Networks Benelux: “Na een succesvol eerste jaar vol succesvolle programma’s, creatieve sponsordeals, populaire acties en groeiende kijkcijfers, is TLC nu klaar voor de volgende stap. Onderzoek onder duizenden vrouwen heeft interessante inzichten opgeleverd waardoor we nu een nóg betere versie van de vrouwenzender kunnen lanceren. Het is natuurlijk fantastisch om van je doelgroep te horen dat ze nóg meer TLC willen; om die behoefte nu in te kunnen lossen is helemaal geweldig. “

Animal Planet blijft beschikbaar tussen 02:00 – 15:00 uur in de analoge en digitale basispakketten bij alle huishoudens in Nederland. Aanvullend is Animal Planet 24 uur per dag beschikbaar in een SD of een HD versie in de aanvullende digitale pakketten.