Mezzo is zender van de maand in november bij Ziggo

Bij aanbieder Ziggo is de televisiezender Mezzo de zender van de maand in de maand november. De televisiezender is daardoor voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie te zien.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Mezzo

De zender Mezzo biedt je het allerbeste van klassieke muziek, jazz en ballet. Een zender voor de echte fijnproever, dus. Internationaal wordt deze zender gezien als hét kanaal voor alles wat met cultuur te maken heeft. De mooiste concerten, opera’s en balletvoorstellingen komen voorbij. Hierbij staat niet enkel de muziek en dans centraal, maar krijg je ook een kijkje in de wereld van de artiesten achter de muziek. Door middel van miniportretten, leer je de meest bijzondere muzikanten en artiesten kennen. “,
aldus Ziggo.

De zender is te zien via kanaal 612 en de on-demand dienst Ziggo GO. Meer informatie over het aanbod van Mezzo in november vind je hier. De zender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende Movies & Series XL-abonnement.