Mezzo is zender van de maand in november bij Ziggo

De muziekzender Mezzo is in de maand november de zender van de maand bij kabelaar Ziggo. De televisiezender is voor iedereen te zien op kanaal 608.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Mezzo

De zender Mezzo biedt je het allerbeste van klassieke muziek, jazz en ballet. Een zender voor de echte fijnproever, dus. Internationaal wordt deze zender gezien als hét kanaal voor alles wat met cultuur te maken heeft. De mooiste concerten, opera’s en balletvoorstellingen komen voorbij. Hierbij staat niet enkel de muziek en dans centraal, maar krijg je ook een kijkje in de wereld van de artiesten achter de muziek. Door middel van miniportretten, leer je de meest bijzondere muzikanten en artiesten kennen.‘, aldus Ziggo in een aankondiging.

Aanvullend pakket

Normaal is de zender alleen te zien met het aanvullende Movies & Series XL-abonnement maar deze maand is de zender als zender van de maand voor meer abonnees beschikbaar.

November

Mezzo zendt in de maand november vier concerten vanuit het Koninklijk Concertgebouw uit. De concerten staan geprogrammeerd op 2, 4 6 en 9 november. Daarnaast zijn er op 13 november drie uitvoeringen te zien van het Nederlands Dans Theater (NDT)

Zender van de maand

Ziggo klanten zien deze zender vol klassieke muziek en voorstellingen online via Ziggo GO of op de TV met een smartcard/mediabox op kanaal 608.