Minister Slob opent nieuwe televisiestudio’s Family7

Minister Slob (media) opent vandaag, vrijdag 7 september, de nieuwe televisiestudio’s van de christelijke tv-zender Family7. De zender zendt de feestelijke opening live uit.

Groei

In het nieuwe bedrijfspand heeft Family7 volgens eigen zeggen “volop de ruimte om te groeien.” Afgelopen maanden is er hard gewerkt om twee ruime televisiestudio’s te realiseren. Eén studio gaat compleet gebruikt worden voor het dagelijkse actualiteitenprogramma Uitgelicht! In de tweede worden onder andere programma’s als de bijbelquiz Wijs gemaakt. In de toekomst is er nog ruimte om een derde studio te bouwen, waarin zelfs programma’s met publiek opgenomen kunnen worden.

Openingsweekend

De feestelijke opening is onderdeel van een compleet openingsweekend. Op zaterdag 8 september kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen tijdens een open huis. Het weekend wordt op zondag 9 september afgesloten met een dankdienst. Bezoekers kunnen zich voor beide dagen aanmelden via de website van de televisiezender.

Uitzending

De uitzending begint op 7 september om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Ruim 4,5 miljoen huishoudens kunnen zo naar de zender kijken via het basispakket van Ziggo, het pluspakket van KPN.

  • Ziggo: Digitaal Basispakket, Kanaal 230
  • KPN: Digitaal Pluspakket, Kanaal 78
  • Solcon: Digitaal basispakket, Kanaal 300
  • Caiway: Digitaal basispakket, Kanaal 49

Video