Basketbal NBA binnenkort ook via Eurosport Player te volgen

De hoogste Amerikaanse basketbaldivisie, de NBA, is binnenkort ook te volgen via de Eurosport Player. Eurosport heeft hiervoor een meerjarige deal gesloten met de Amerikaanse NBA (National Basketball Association). Exacte tarieven zijn nog niet bekend gemaakt.

League Pass

Volgens Eurosport gaat het om een gebundeld aanbod van de Eurosport Player en League Pass. Middels de League Pass is het mogelijk online basketbalwedstrijden van de hoogste Amerikaanse basketbaldivisie te volgen. Met een abonnement op deze Eurosport Player / League Pass bundel kunnen abonnees tegen een gereduceerd tarief basketbal volgen uit Amerika op de mobiel, tablet en PC. De bundel komt binnen een aantal weken beschikbaar voor de consumenten in onder andere Nederland. De dienst komt voorlopig niet beschikbaar in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Peter Hutton, CEO van Eurosport: “Deze samenwerking met de NBA helpt ons om de passie van sportliefhebbers te voeden. We geven hen er indirect toegang mee tot hun favoriete atleten en teams, en tot alle facetten van deze magische competitie.”

Drie abonnementsvormen

De Eurosport Player / League Pass bundel wordt aangeboden in 3 abonnementsvormen: TEAM PASS (één team volgen gedurende het reguliere seizoen), LEAGUE PASS (elke wedstrijd, live en on demand, inclusief de All-Star game, de Playoffs en de Finals) en LEAGUE PASS PREMIUM (alle content van de League Pass plus toegang tot NBA TV Live en de optie om te kiezen tussen uit- en thuiscommentaar. Exacte prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Ziggo Sport

Overigens zijn er ook elke week een aantal wedstrijden uit de NBA live te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.