Netflix zet nieuwe mysterieuze serie The OA online

Vanaf vandaag, vrijdag 16 december, is de nieuwe achtdelige serie The OA te zien op de streamingdienst Netflix. De streamingdienst heeft vandaag alle acht afleveringen van het eerste seizoen online gezet.

The OA

The OA is geproduceerd door het productiebedrijf Plan B van Brad Pitt. De serie gaat over een een dorpje dat in shock verkeert als het ooit verdwenen blinde meisje Prairie Johnson onverwachts terugkeert en weer blijkt te kunnen zien. Hoe dat kan is een groot raadsel aangezien Prairie weigert te spreken over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Brit Marling

Prairie Johnson wordt gespeeld door de getalenteerde actrice Brit Marling. Marling heeft de serie samen met Zal Batmanglij bedacht.Ook zijn er rollen voor Jason Isaacs, Emory Cohen en Scott Wilson, bekend van zijn rol in The Walking Dead.

Stranger Things

Netflix zelf wil weinig kwijt over de serie die vrij onverwacht werd aangekondigd. Het enige dat de streamingdienst laat weten is dat de nieuwe serie net als het populaire Stranger Things het supernatuurlijke verder ontdekt en dat het publiek in ’the unknown’ en het gebied ’tussen leven een dood’ moet geloven.

Het eerste seizoen van The OA is per vandaag te zien op Netflix.

Trailer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.