Niek van der Bruggen van Radio Veronica naar Radio 538

Niek van der Bruggen is vanaf januari weer te horen op Radio 538. De DJ krijgt een ochtendshow in het weekeinde. Momenteel is Van der Bruggen nog te horen op Radio Veronica.

Verhuizing

Vanaf januari gaat Wilfred Genee een radioshow maken op Radio Veronica op het tijdslot waarop nu Niek van der Bruggen is te horen. Van der Bruggen verhuist op zijn beurt naar Radio 538. De DJ was hier tot vijf jaar geleden ook al te horen.

Nieuwe invulling

Vanaf januari ontwaken de luisteraars iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur met zijn vertrouwde stem. Hiermee kiest het station voor een nieuwe invulling van de ochtend in het weekend, waar meer ruimte is voor het nieuws van de dag en interactie met de luisteraars.“, aldus Talpa Radio in een persbericht.

Frank Dane

Daarnaast geeft Frank Dane vanaf het nieuwe jaar het stokje van de vrijdagavond over aan Wietze de Jager, die momenteel al de vaste vervanger van de ‘Frank en Vrijdag Show’ is. Frank Dane gaat op Radio 538 het stokje op zijn beurt weer overnemen van Edwin Evers.

“Blij”

Niek van der Bruggen: ‘Ik ben blij dat ik weer terug ben op mijn favoriete nest, na vijf jaar voelt het echt als thuiskomen. De weekend-ochtendshow is iets waar ik mij enorm in thuis voel, het is een tijdstip waar je echt een sfeertje kunt creëren. Ik heb enorm veel zin in 2019 en vooral vele jaren bij Radio 538!

De nieuwe weekendprogrammering van Radio 538 vind je hier.