Nieuw seizoen ‘Floortje Naar het Einde Van De Wereld’ van start op NPO 1

Vanavond gaat een nieuw seizoen van start van het populaire reisprogramma ‘Floortje Naar het Einde Van De Wereld’ met Floortje Dessing. Het programma is de komende weken elke woensdagavond te zien om 21.20 uur bij de VARA op NPO 1.

Floortje Dessing

In ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde om mensen te bezoeken die ervoor kiezen om op zo’n afgelegen plek te wonen. Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen. Floortje draait een paar dagen mee in hun leven om hun verhalen te horen en om te ervaren hoe het is om aan het einde van de wereld te wonen. Floortje is vanavond terug met een vierde seizoen. Ze bezoekt weer idyllische afgelegen plekken en ontmoet mensen met bijzondere verhalen.

Nieuw seizoen

Dit seizoen gaat zij onder andere op bezoek in Nepal, Reunion en Nieuw-Zeeland. Oude afleveringen van ‘Floortje Naar het Einde Van De Wereld’ zijn terug te zien via de website van de VARA. In de eerste aflevering van dit seizoen reist Floortje Dessing naar de uitgestrekte taiga van Mongolië. Hier logeert Dessing bij de 28-jarige Mongoolse Zaya die opgroeide in de Verenigde Staten en op haar achttiende weer in Mongolië ging wonen. Om op haar bestemming te komen is Floortje vanuit de hoofdstad Ulaanbaatar van Mongolië drie dagen onderweg.

Prijs

Floortje Dessing won in oktober vorig jaar voor de tweede keer een BVN-trofee voor haar programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’. In 2014 kreeg ze de prijs ook al. De BVN-trofee is de prijs voor het meest gewaardeerde programma op BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland.

Video:

Preview nieuw seizoen ‘Floortje naar het einde van de wereld’

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.