Nieuw seizoen ‘The X-Files’ van start op FOX

Vanavond om 21.00 uur gaat er een nieuw seizoen van de populaire Amerikaanse serie The X-Files van start op FOX. FOX zal dit seizoen elke week een nieuwe aflevering uitzenden een dag na de première in de Verenigde Staten.

25 jaar

Het nieuwste hoofdstuk in het 25-jarige bestaan van ‘The X-Files’ bestaat uit tien gloednieuwe afleveringen waarin David Duchovny en Gillian Anderson wederom terugkeren als de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Na de bloedstollende cliffhanger van het laatste seizoen leren Mulder en Scully dat ze niet de enigen zijn die wanhopig op zoek zijn naar hun verloren zoon, William. Het lot van de wereld kan er zelfs van afhangen.

Cast

Naast David Duchovny en Gillian Anderson bestaat de cast uit vertrouwde en nieuwe gezichten. Mitch Pileggi keert terug in zijn rol als Walter Skinner. William B. Davis is wederom te zien als ’the Cigarette Smoking Man’. Actrice Barbara Hershey (Once Upon A Time) is nieuw aan de cast toegevoegd. Ze zal veel teweeg gaan brengen als een krachtig personage die werkzaam is voor een ‘mysterieuze organisatie’.

FOX

De televisiezender FOX is te zien via vrijwel alle digitale televisiepakketten in Nederland. Bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway is de zender te zien op kanaal 11. Bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Video:

Sociale media: