Nieuw seizoen van ‘De slimste mens’ van start op NPO 2

Vanaf maandag 14 december is kennisquiz ‘De slimste mens’ weer te zien bij de KRO-NCRV op NPO 2.

17e seizoen

Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan. Het is al weer het 17e seizoen van de succesvolle kennisquiz ‘De slimste mens‘.

Eerste uitzending

In de eerste uitzending van dit 17e seizoen nemen zanger Guus Meeuwis, presentatrice Emma Wortelboer en tv-kok Sharon de Miranda het tegen elkaar op. De kandidaten moeten weer het beste van zichzelf laten zien onder druk van de wegtikkende seconden.

Kandidaten

In dit seizoen zullen onder andere ook Kaj Gorgels, Farid Azarkan, Alex Klaasen, Rob Kemps, Anna Nooshin, Helga van Leur, Maik de Boer, Tijl Beckand en Daphne Bunskoek. Via de Facebook-pagina van ‘De slimste mens’ worden nieuwe kandidaten bekend gemaakt.

De slimste mens online

Online kunnen kijkers extra foto’s en video’s vinden van De slimste mens en komen ze meer te weten over de kandidaten van dit seizoen. Via de social media kanalen is het ook mogelijk om zelf je kennis te testen in laagdrempelige quiz formats.

App

Zelf meespelen met de quiz kan via de app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Sinds kort is de quiz ook te spelen via de smart speaker. Start de spraakgestuurde quiz door tegen je Google Home of Google Assistent te zeggen: “praat met de slimste mens”.

Kijken

De slimste mens, vanaf maandag 14 december dagelijks om 20.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. Meer informatie via: www.deslimstemens.nl

Sociale media: