Nieuw seizoen De Slimste Mens van start op NPO 2

Vanavond start een nieuw seizoen van De Slimste Mens op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het altijd kritische jurylid Maarten van Rossem gaan elke werkdag drie bekende Nederlanders de vragenarena in. In eerdere seizoen van het KRO-NCRV programma bleken onder anderen Pieter Derks, Arjen Lubach, Art Rooijakkers en Owen Schumacher de slimsten te zijn.

Bekende Nederlanders

Vanavond, in de eerste aflevering van dit seizoen, nemen schrijfster Esther Gerritsen, RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen en GTST-actrice Dilan Yurdakul het tegen elkaar op

Zelfde opzet

Aan de opzet van het programma is ook dit jaar niks veranderd. “Waarom zou een programma fris en fruitig moeten zijn?” aldus Maarten van Rossem. Hij vindt presentator Philip Freriks en zichzelf geen types daarvoor. “Wij zijn vrij beschimmeld, dus het kan helemaal niet meer fris en fruitig worden.”, aldus van Rossem tegenover RTL Boulevard.

Geschiedenis

Talpa begon in Nederland met het uitzenden van ‘De Slimste Mens’ in 2006. De show werd toen gepresenteerd door Linda de Mol. In het najaar van 2009 werd de quiz uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Martijn Krabbé. De Slimste Mens werd in de zomer van 2012 voor het eerst uitgezonden bij de NPO. Sindsdien is het programma uitgegroeid tot een populair programma en een vaste waarde op NPO 2.

App

Er is ook een App beschikbaar zodat er ook thuis kan worden meegespeeld. Meer informatie hierover via: http://www.kro-ncrv.nl/deslimstemens.

Het programma is vanavond te zien vanaf 20.25 uur op NPO 2.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.