Nieuwe programmering bij Radio Veronica

radioVanaf maandag 2 februari start Radio Veronica met een nieuwe programmering. Jeroen van Inkel presenteert de ochtendshow, Patrick Kicken sluit de werkdag af met veel humor en Bart van Leeuwen keert terug in het weekend.

Dit bericht Radio Veronica in een persbericht. De programmering start ’s morgens met Martijn Muijs en Alex Oosterveen om 5.00 uur. Daarna volgt Jeroen van Inkel met de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica (7.00 – 10.00 uur). Erik de Zwart presenteert van 10.00 – 12.00 uur de beste Top 40 hits van de afgelopen 50 jaar. Dennis Hoebee is terug bij Radio Veronica op het tijdsslot 12.00 – 16.00 uur. Patrick Kicken presenteert de middagshow met veel muziek en comedy.

In het weekend zijn Bart van Leeuwen, Silvan Stoet en Rick van Velthuysen de dragers van de programmering. Naast de nieuwe programmering introduceert Radio Veronica ook haar nieuwe jinglepakket en bestaat het muziekformat uit de beste 80’s, 90’s en 00’s hits.

Leunen op succesvol verleden
Veronica gaat zwaar leunen op het succesvolle verleden: het spelletje De Stemband komt terug en ook De plaat en zijn verhaal krijgt weer een prominente plek aldus dagblad De Telegraaf. Kees Baars presenteert Countdown Café en via de Radio Veronica-website is straks ook 192 Radio van Ad Bouman te beluisteren Erik de Zwart tegenover De Telegraaf: „Dan kunnen mensen nog makkelijker naar het Radio Veronica van toen en nu luisteren.” Verder komt er ruimte voor live comedy en muziek. „Artiesten spelen een eigen nummer, maar coveren ook een nummer uit onze Top 1000 Allertijden. Dat moet aan het einde van het jaar tot een Cover Top 100 leiden.”