Nieuwe vormgeving voor digitale ‘misdaadzender’ RTL Crime

De digitale misdaadzender RTL Crime heeft sinds 1 mei een geheel nieuwe vormgeving. Dit bericht eigenaar RTL Nederland in een persbericht.

Rebranding

In de rebranding van het themakanaal lijken situaties in eerste instantie heel normaal en onschuldig, totdat er luminol wordt gebruikt. Dit middel geeft een typische en herkenbare blauwe gloed dat DNA- en bloedsporen zichtbaar maakt welke in eerste instantie onzichtbaar waren. Deze blauwe gloed staat centraal in de nieuwe vormgeving en is tot in elk detail doorgevoerd op het kanaal. De rebranding wordt doorgetrokken op alle platformen waar RTL Crime actief is, inclusief de website en social media. De nieuwe vormgeving is ontworpen door Woodwork Amsterdam.

Zender van de maand

Daarnaast is RTL Crime in mei ‘Zender van de Maand’ bij KPN. Dit betekent dat de 24-uurs non-stop misdaadzender een maand lang voor iedereen met een KPN-abonnement beschikbaar is via Interactieve TV op kanaal 26. De maand mei krijgt nog een extra tintje door de unieke special ‘De Mannen Van De Anti-terreur’, die John van den Heuvel exclusief voor RTL Crime heeft gemaakt. Deze special, met nooit eerder vertoonde beelden van de Nederlandse anti-terreureenheden, is op maandag 9 mei om 20.30 uur te zien.

Aanbieders

De digitale zender RTL Crime zendt 24 uur per dag, zeven dag per week de allerbeste misdaadseries uit binnen- én buitenland uit. Van ‘Baantjer’ en ‘Spangen’ tot ‘El Capo’ en ‘Forensic Files’. De zender is te zien bij alle grote digitale televisie-aanbieders in Nederland. De zender is te zien bij Ziggo op kanaal 120, CaiWay op kanaal 103, KPN/Telfort/XS4all op kanaal 313 en bij Vodafone op kanaal 325.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.