Nieuwe website voor televisiezender TV Oranje

Televisiezender TV Oranje heeft haar website sinds deze week in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is te vinden op de vertrouwde locatie.

“Geheel vernieuwd”

Om alle liefhebbers van muziek van eigen bodem nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft TV Oranje haar website geheel vernieuwd.“, aldus de televisiezender. “Voortaan zie je bijvoorbeeld in één oogopslag welke clip er nu speelt op TV Oranje, en wat er het afgelopen uur te zien was. Je kunt zelfs tot een maand geleden terugkijken welke clips zijn uitgezonden!“, aldus de televisiezender.

Meer overzicht

Ook het overzicht van Nederlandse artiesten is veel handiger geworden. “Je kunt alfabetisch zoeken naar jouw favoriete artiest en krijgt dan meteen te zien welke clips van hem of haar beschikbaar zijn. Je kunt dan ook meteen een stem uitbrengen voor de Verzoekparade, mocht je dat willen.”, aldus de zender.

Sociale media

Verder is het veel eenvoudiger geworden om nieuwsberichten of favoriete nummers te delen via social media. “Vanzelfsprekend vind je op onze nieuwe site ook alle andere
belangrijke informatie over TV Oranje, zoals de lopende vrijkaartenacties voor de TV Oranje Supporters, onze programma’s en televisieaanbieders.“. De website is ook beter geschikt gemaakt voor mobiele apparaten.

Kijken

TV Oranje zendt 24 uur per dag muziekclips uit van artiesten uit Nederland. De televisiezender is te ontvangen bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie. Bij aanbieders Ziggo en KPN is de zender te vullen in een aanvullend digitaal pakket.

De nieuwe website vind je hier.