Omroep Rijswijk brengt gemeentepolitiek in beeld

Omroep Rijswijk besteedt de komende weken veel aandacht aan de politiek in de Zuid-Hollandse gemeente middels een aantal videospecials.

Gemeenteraad in beeld

De lokale omroep van Rijswijk is gestart met televisie-uitzendingen rondom de Rijswijkse gemeenteraad. In deze uitzendingen worden alle gemeenteraadsleden geïnterviewd over hun werk als gemeenteraadslid en leert de Rijswijker de persoon achter de politicus kennen. “Enkele maanden geleden viel het Omroep Rijswijk op tijdens een raadsvergadering dat er een te grote kloof is tussen de politiek en de inwoners van Rijswijk. De omroep is hierop in gesprek gegaan met verschillende politici. Dit heeft geresulteerd in een serie televisie-programma’s waarin Rijswijkse raadsleden veel over zichzelf konden vertellen.”, aldus Omroep Rijswijk in een persbericht.

‘Vraag het aan de burgemeester’

Ook het college van Rijswijk wordt in beeld gebracht door middel van individuele portretten. Daarnaast wordt er ook een programmaconcept uitgewerkt waarin burgemeester Michel Bezuijen van de gemeente Rijswijk centraal zal staan in het programma ‘Vraag het de Burgemeester’. De reeds uitgezonden afleveringen van de raads- en collegeleden zijn bij Ziggo digitaal te bekijken op kanaal 43 en online op de Facebookpagina van Omroep Rijswijk.

“Begrotingsspecial”

Omroep Rijswijk komt in november ook met een televisiespecial rond de begrotingsvergaderingen voor 2016. In deze special komt wethouder financiën, Nicole Dierdorp, maar ook komen ook alle fractievoorzitters van de partijen van de Rijswijkse raad aan het woord. Deze special wordt op donderdag 12 november in de avond voor het eerst digitaal uitgezonden via Ziggo op televisiekanaal 43. De uitzending zal eerder die dag via het nieuwsplatform van Omroep Rijswijk ‘on demand’ reeds te bekijken zijn.

Feelgood Radio/TV

De televisie-uitzendingen van Omroep Rijswijk zijn in hele regio te zien via Ziggo digitale televisie via Feel Good TV. Omroep Rijswijk werkt op gebied van televisie en radio samen met Feel Good Radio / TV. Deze streekomroep zendt naast de gemeente Rijswijk ook uit in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De nieuwsvoorziening is hierbij afgestemd op de individuele gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Feel Good TV is naast de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk ook te zien in onder andere Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.