Online.nl zet alle zenders FOX Sports Eredivisie in basispakket

Provider Online.nl kiest ervoor om per 1 november FOX Sports Eredivisie zenders 1, 3 en 5, HD zenders en alle interactieve tv-opties standaard toe te voegen aan het basisabonnement.

Klantonderzoek

“Deze keuze vloeit voort uit recentelijk klantonderzoek waaruit blijkt dat opvallend veel klanten meer sport willen zien en televisie willen kijken waar en wanneer zij maar willen.”, aldus de provider in een persbericht.

Uitbreiding basisabonnement

Online.nl kiest ervoor om FOX Sports Eredivisie zenders 1, 3 en 5, HD zenders en alle interactieve tv-opties (Opnemen, Pauzeren, Begin Gemist en TV gemist) standaard toe te voegen aan het basisabonnement. Het vernieuwde tv-pakket wordt afgenomen bij Canal Digitaal. Beide bedrijven zijn onderdeel van het Luxemburgse bedrijf M7 Group SA.

Basis HD Plus

Klanten van Online.nl betalen voor een pakket met 50Mb internet en het vernieuwde tv-abonnement Basis HD Plus vanaf 1 november 2017 de eerste drie maanden € 31 per maand, en daarna € 41 per maand.

Klantonderzoek

Recent klantonderzoek is voor Online.nl een belangrijke aanleiding voor het wijzigen van het tv-aanbod. In deze enquête is aan klanten gevraagd hoe het huidige tv-aanbod nog beter kan worden gemaakt. Uit de resultaten blijkt dat veel klanten meer sport willen zien en televisie willen kijken waar, wanneer en op welke manier zij maar willen. Op deze wijze komt Online.nl tegemoet aan de wensen van haar klanten.

Zender van de maand

Klanten van de provider kunnen FOX Sports Eredivisie 1 nu al gratis bekijken. De zender is “zender van de maand” en daardoor gratis te zien op kanaal 16.

Sociale media: