Online radiozender DJ Ferry Maat van start

microfoonVandaag is Soulshow Radio, het internetstation met muziek uit het legendarische radioprogramma van dj Ferry Maat gestart.

Soulshow Radio draait de hits uit de gloriejaren van de soul, aangevuld met tracks die ervoor zorgden dat de Soulshow het best beluisterde avondprogramma van de Nederlandse radio werd. Een swingende mix van onder meer Earth Wind & Fire, Chic en Luther Vandross.

Uiteraard is Ferry Maat zelf ook te horen op Soulshow Radio. Op de traditionele donderdagavond praten hij en soulkenner Guyon da Silva Solis de luisteraar om 21:00 bij over nieuwe ontdekkingen. De luisteraar zal naast de befaamde tune ook het Jingle Item en BVD-mixen terughoren in de nieuwe Soulshow.

Op andere dagen zendt Soulshow Radio om 21:00 een oude Soulshow uit. Veel oude shows zijn bewaard gebleven en de afgelopen jaren digitaal geremasterd en klaargemaakt voor uitzending. Het resultaat is verbluffend en biedt de luisteraar een trip down memory lane. Vol met de ‘classy’ muziek uit eind jaren 70, eerste helft jaren 80 en de nu typische ‘oh ja-plaatjes’. De gehele programmering van de radiozender is te vinden via: http://www.soulshow.nl/programmering/

De radiozender is online te beluisteren via: http://www.soulshow.nl/ of rechtstreeks via: http://icecast-soulshow.cdp.triple-it.nl/soulshow_128.mp3.m3u

Audio:
Media-geschiedenis: De Soulshow van Ferry Maat (via Medialand / Studio Alphen)