ONS met nieuw tv-programma: Ouwe Jongens Smørrebrød

Televisiezender ONS laat vanaf vanavond drie bekende televisiecoryfeeën terugkeren op televisie in het nieuwe programma Ouwe Jongens Smørrebrød. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

Reality reisprogramma

Ouwe Jongens Smørrebrød is een reality reisprogramma waarin collega’s en goede vrienden Smid, Brandsteder en Bakker op de motor door Denemarken touren. De mannen doorkruisen het land van zuid naar noord. Van Seeland tot Jutland. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap.

Idee

Het idee voor het programma ontstond bij Ernst Daniël Smid, die de wens had om samen met bevriende collega’s een roadtrip voor de camera te maken

Trend

Televisiezender ONS haakt met de productie van Ouwe Jongens Smørrebrød aan bij een algemene trend: de toenemende aandacht voor de vijftigplusser in zowel media als marketing. Steeds meer partijen zien de potentie van de vijftigplus-consument en proberen deze doelgroep actief te bereiken.

Ouwe Jongens Smørrebrød is te zien bij ONS vanaf 20 oktober, iedere zaterdag om 22:30 uur. Met een herhaling op donderdag om 17:00 uur.

Ziggo en KPN

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van ZIGGO en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.