Ook Canal Digitaal bereikt akkoord met FOX

canaldigitaalM7 Group SA, moederbedrijf van Canal Digitaal en FOX hebben een akkoord bereikt over de doorgifte van de abonneezenders FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International en de nieuwe tv Zender FOX.

 

CanalDigitaal gaat alleen de zenders FOX Sports Eredivisie 1 HD, FOX Sports Eredivisie 3, FOX Sports International 1 HD en de nieuwe digitale tv zender FOX uitzenden. Daarnaast zijn vanaf oktober ook de FOX Sports zenders via een Go-applicatie online beschikbaar.

CanalDigitaal-abonnees hebben de mogelijkheid om zowel FOX Sports Eredivisie als FOX Sports International als losse abonnementen af te sluiten. Daarnaast gaat CanalDigitaal ook een bundel van beide pakketten aanbieden.

Vanaf oktober wordt FOX Sports Go toegevoegd aan de FOX Sports Eredivisie- en International abonnementen. Dit is een online app voor smartphones, tablets en laptops, waarmee live wedstrijden op een mobiele device bekeken kunnen worden. En er is onbeperkt toegang tot bijvoorbeeld FOX Sports Eredivisie Gemist en clips.