Openingsconcert EK voetbal op NPO 1

Vanavond wordt het EK voetbal in Frankrijk geopend met een liveconcert van DJ David Guetta. Dit concert vanuit Parijs is te zien op NPO 1.

Primeur

Voor het eerst wordt het Europees Kampioenschap voetbal geopend met een concert. Het eerste concert als aftrap voor een EK dat morgen, vrijdag 10 juni begint, vindt plaats aan de voet van de Eiffeltoren in Parijs. David Guetta maakt daarnaast zijn opwachting tijdens de openingsceremonie in het Stade de France morgen.

Soundtrack

De Franse DJ David Guetta zal het EK voetbal vanavond openen met zijn concert. Guetta maakte ook de soundtrack voor dit EK. Deze soundtrack heeft de titel ‘This one’s for you’ meegekregen. De single werd door Guetta gemaakt in samenwerking met Zara Larsson. De Franse dj noemt het een eer om deel te mogen uitmaken van het EK in zijn eigen land. “Muziek en voetbal gaan hand in hand als het gaat om festiviteiten en plezier. Ik wil graag helpen om dit EK de grootste en meest memorabele te maken.”

NPO 1

Het concert wordt tussen 22.50 en 23.50 uur uitgezonden op NPO 1. Dione de Graaff neemt, vanuit de studio in Hilversum, de presentatie van deze uitzending voor haar rekening.

Het concert wordt ook live en in HD gestreamd via Internet/Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=oSnTfO7b1-M

Video:

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.