Oudejaarsavond: Conferences Claudia de Breij, Sjaak Bral en Javier Guzman op tv

Op oudejaarsavond zijn de oudejaarsconferences van Claudia de Breij en Javier Guzman te zien op televisie bij respectievelijk BNN-VARA op NPO 1 en RTL 4. Ook de regionale omroep Omroep West brengt traditiegetrouw de oudejaarsconference van Sjaak Bral op de buis.

Javier Guzman

RTL4 brengt vanavond de oudejaarsconference ‘Zonde(r) Voornemens’ van Javier Guzman op televisie. Het is zijn eerste oudejaarsconference die te zien is bij RTL 4. De conference is een paar dagen voor kerst opgenomen in Amsterdam. De conference is vanaf 20.05 uur te zien bij RTL 4.

De Breij

Claudia de Breij is de eerste vrouw die een oudejaarsconference op televisie brengt. De conference wordt vanavond live uitgezonden vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling zaterdagavond is de grote climax van een jaar lang voorbereiden, zegt De Breij vandaag in De Telegraaf. “Ik heb een jaar lang het trapje opgelopen naar de allerhoogste duikplank. En pas nu zie ik hoe hoog de plank eigenlijk is”.

De Oudejaarsconference van Claudia de Breij is om 22.30 uur te zien op NPO1. De uitzending is na afloop ook te zien via NPO Gemist.

Sjaak Bral

Omroep West brengt traditiegetrouw de oudejaarsconference van Sjaak Bral op de buis. De conference ‘Vaarwel 2016’ is vanavond om 19.00 uur op TV West. Het is de 20e keer dat Sjaak Bral een oudejaarsconference brengt. TV West is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet

SBS6

SBS6 brengt vanavond geen oudejaarsconference maar een comedy show van Tineke Schouten: Gewoon doen! De show is vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6.

Veronica

Veronica brengt een show van de Amerikaanse comediant Amy Schumer op televisie. De show Amy Schumer Live at the Apollo is vanaf 22.40 uur te zien op Veronica, 22.40 uur.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.