Outlander seizoen 4: vanaf 5 november bij Ziggo Movies & Series

Op 5 november, een dag na de start in Amerika, begint het vierde seizoen van de populaire serie Outlander, alleen bij Ziggo Movies & Series.

Dramaserie

Outlander is een Brits-Amerikaanse dramaserie gebaseerd op de romans van de Amerikaanse schrijfster Diana Gabaldon. Het vierde seizoen van Outlander is gebaseerd op ‘Drums of Autumn’, het vierde deel uit de Reizigers-serie, de Outlander-reeks. De serie werd voor televisie gecreëerd door Ronald D. Moore (o.a. Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica – de miniserie, Carnivàle en Helix).

13 afleveringen

Het vierde seizoen van Outlander heeft 13 afleveringen. Elke maandag wordt een nieuwe aflevering aan het Ziggo Movies & Series pakket toegevoegd. Seizoen 3 is sinds maart jl. reeds te zien bij Ziggo Movies & Series.

Outlander

Outlander volgt het leven van Claire Randall (Caitriona Balfe), een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze wakker wordt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende, grimmige en levensbedreigende wereld. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Fraser (Sam Heughan) – een moedige en charmante jonge Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar verscheurt.

Outlander – seizoen 4

Seizoen 4 gaat verder met Claire in de jaren zestig. Samen met haar 18e eeuwse Highlander-echtgenoot Jamie probeert ze een thuis te creëren in de ruige en gevaarlijke ‘Nieuwe Wereld’ van het koloniale Amerika. Ondertussen zoeken hun dochter Brianna Randall en historicus Roger Wakefield in de 20e eeuw naar bewijs dat haar ouders elkaar inderdaad in het verleden hebben gevonden…

Video: