Patricia van Liemt niet naar Wild FM Hitradio maar 100% NL

Patricia van Liemt zal vanaf maandag toch niet te horen zijn op Wild FM Hitradio. Van Liemt krijgt een plekje als sidekick in de ochtendshow van Barry Paf op 100%NL.

Transfer

De regionale commerciële radiozender Wild FM Hitradio kondigde deze week aan dat Patricia van Liemt vanaf maandag de nieuwe sidekick zou worden van de ochtendshow van Jurgen Rijkers. Van Liemt was daarvoor vijf jaar niet op de radio te horen geweest. Vandaag meldt de radiozender dat de transfer toch niet doorgaat. Van Liemt krijgt een baan bij 100% NL.

“Erg jammer”

Jurgen Rijkers: “Natuurlijk vind ik het heel erg jammer dat Patricia toch niet mijn nieuwe radio-vriendinnetje in de ochtend wordt. Donderdag nadat het persbericht bekend was en net voordat we bezig waren met de laatste voorbereidingen voor Wake Up Wild werd Patricia gebeld en kreeg ze de aanbieding van een landelijke zender. Patricia en ik hebben hier toen goed over gesproken en ik begrijp heel goed dat ze bij een landelijke zender aan de slag wil gaan. Ik weet zeker dat ze daar goed op haar plek zit en ik wens haar heel veel succes.

Radiodroom

Patricia van Liemt: “Soms lopen dingen anders dan je ze plant, maar moet je wel de kans grijpen als deze zich voordoet. Dat gebeurde echter deze week bij mij. Heel veel zin had ik om samen met Jurgen Rijkers de ochtendshow bij Wild FM te gaan maken. Echter kwam er een belletje uit onverwachte hoek. Een landelijke zender biedt mij een hele mooie kans aan. In de nabije toekomst zal blijken om welk radiostation het gaat. Ik weet zeker dat Jurgen snel een ander nieuw vriendinnetje vindt in de ochtend bij Wild FM.

Barry Paf

Patricia van Liemt wordt bij 100%NL de sidekick van Barry Paf. Paf nam onlangs de ochtendshow over van Lars Boele.