PDC Premier League of Darts in Nederland en live op RTL 7

Vanavond wordt voor het eerst in de geschiedenis een ronde van de PDC Premier League of Darts gespeeld in Nederland. De wedstrijden in het Rotterdamse Ahoy zijn live te zien op RTL 7.

Uitverkocht

Tijdens de vijftiende speelronde van de Premier League Darts kleurt een uitverkocht Ahoy oranje om Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld aan te moedigen in hun strijd om een plek bij de laatste vier. De beslissende speelronde is vanavond vanaf 19.30 uur live te zien bij RTL 7. Kaarten voor het evenement waren in mum van tijd uitverkocht.

Titatenstrijd

Het publiek in Rotterdam wordt getrakteerd op een heuse titanenstrijd waarin de overgebleven acht darters strijden voor slechts vier plekken in de play-offs, die 19 mei gespeeld worden in Londen. Lijstaanvoerder Phil Taylor komt in actie tegen de ‘thuisspelende’ Michael van Gerwen, die momenteel de tweede plek op de ranglijst bekleedt. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Peter Wright. Andere wedstrijden die op het programma staan zijn Robert Thornton tegen James Wade en Adrian Lewis tegen Gary Anderson.

PDC

De dartsbond PDC heeft al een optie genomen voor de komende jaren bij Ahoy, die zal worden gelicht als de evaluatie van de eerste ervaring goed uitpakt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.