Programma Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016

Floortje Dessing heeft met het programma Floortje naar het einde van de wereld de Gouden Televizier-Ring 2016 gewonnen. Het programma kreeg 64 procent van de stemmen.

“Met klein team iets groots maken”

‘Ik heb gewoon een Ring gewonnen! Ongelooflijk!’. We maken dit programma met een heel klein team, dus dit is het bewijs dat je met iets kleins iets groots kan maken. ik ben intens dankbaar. Dit is de mooiste Ring die ik in m’n leven zal krijgen.’,aldus Dessing tijdens de uitreiking. Andere kanshebbers op de ring waren ‘Penoza’ en ‘Geer en Goor: Zoeken een hobby!’

Prijzen

Naast de Gouden Televizier-Ring werden er vanavond in Amsterdam nog meer prijzen uitgereikt. Chantal Janzen heeft voor de derde maal op rij de Zilveren Televizier-Ster gewonnen. Volgens het stemmend publiek is ze zonder meer de beste presentatrice van het jaar. Humberto Tan wint de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator De RTL personality is wederom verkozen door de kiezers als de beste presentator van Nederland.

Nieuwe prijzen

Angela Schijf is de allereerste winnares van de Zilveren Televizier-Ster in de categorie beste actrice. Ze won voor haar hoofdrol in Flikken Maastricht. Thom Hoffman is de allereerste winnaar van de Zilveren Televizier-Ster in de categorie beste acteur. Hij won, uiteraard, voor zijn glansrol in de serie Dokter Tinus.

Gouden Stuiver

Pauls puber kookshow is de winnaar van de Gouden Stuiver 2016. Janny van der Heijden neemt de prijs in ontvangst omdat Paul de Leeuw in het theater staan. Pip Pellens wint Televizier Talent Award .

De uitreiking was vanavond in een uitverkochte Heineken Music Hall en was live te volgen op NPO 1.

Tweets:

https://twitter.com/TelevizierRing/status/786661676196229120

https://twitter.com/TelevizierRing/status/786659888332017664

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.