Programma’s Discovery Channel en TLC ook on-demand beschikbaar

Programma’s van Discovery Channel en TLC zijn vanaf januari ook via een betaalde on demand dienst te bekijken. Vanaf januari komt de dienst Dplay beschikbaar in de Benelux aldus Disovery Networks Benelux in een persbericht.

Dplay

“Dplay is een premium service voor video streaming die toegang biedt tot meer dan 2000 afleveringen van Discovery Channel-, TLC- en ID-programma’s. Hiermee kan elk gezinslid programma’s via mobiel, tablet en desktop op elk momentvan de dag bekijken.”, aldus het persbericht van Discovery Networks Benelux.

Vanaf januari beschikbaar

De video on demand-service is vanaf januari aanstaande beschikbaar tegen een vast bedrag per maand. Consumenten die zich registeren voor de SVOD-service krijgen een voucher voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Hoeveel de dienst gaat kosten in Nederland is nog niet bekend gemaakt door Discovery Networks Benelux.

“In lijn met strategie”

Alco de Jong, VP Country Manager van Discovery Networks Benelux: “Met Dplay bedienen we de kijker met de allerbeste entertainment en non-fictie programmering waar en wanneer ze maar willen. De lancering van Dplay is in lijn met onze strategie, waarbij we fors blijven investeren in content en onze merken, ons marktaandeel vergroten en we nieuwe platformen inzetten om nog meer bereik te creëren.”

Dplay is vorig jaar geïntroduceerd in Noorwegen en sindsdien gelanceerd in Denemarken, Italië en Zweden.

Tags voor dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.