Discovery Benelux en DELTA Fiber kondigen nieuwe samenwerking aan

Discovery Benelux en DELTA Fiber verlengen hun samenwerking waardoor klanten van DELTA en Caiway kunnen blijven kijken naar onder meer de tv-zenders Discovery, Eurosport, ID en TLC. Per 1 januari is de verlenging van kracht gegaan.

Overeenkomst

De verlenging van de overeenkomst houdt in dat klanten van DELTA en Caiway de komende jaren toegang behouden tot alle Discovery televisiezenders: Discovery, TLC, Eurosport, ID, Eurosport 2, Discovery Science en Animal Planet. Daarmee kunnen de huidige kijkers en ook alle nieuwe glasvezel klanten van DELTA Fiber blijven kijken naar de wereldwijde franchises en (non-scripted) series, waaronder Gold Rush en 90 Day Fiancé. Daarbij blijft Discovery haar aanbod uitbreiden met lokale producties & talenten, waaronder Bevallen met Bobbi.

“Blij”

Ludolf Rasterhoff, CCO DELTA Fiber: “We zijn blij dat we de zenders van Discovery ook de komende jaren aan onze klanten kunnen blijven bieden. Elke maand leggen we bij gemiddeld 20.000 adressen glasvezel aan. Huishoudens die gebruikmaken van onze snelle internetverbinding kunnen met interactieve tv ook blijven genieten van de programma’s op de zeven zenders van Discovery.