Radio 538 geeft recordbedrag van 100.000 euro weg

Radio 538 geeft een recordbedrag van €100.000,- weg aan één van haar luisteraars. Nooit eerder keerde het radiostation zo’n hoog geldbedrag uit.

Taak

Luisteraars moeten daar natuurlijk wel iets voor doen. Aan hen de taak om de stemmen van vier bekende nationale en internationale sterren te herkennen. Een pittige opgave, aangezien iedere ster één woord van ‘Win Met De Zin’ uitspreekt en dus maar een fractie van een seconde te horen is. De luisteraar die alle vier de stemmen weet te herkennen, wint de allerhoogste jackpot van maar liefst een ton.

Vanaf 1 maart

Vanaf 1 maart gaat ‘Win met de Zin’ van start, Één zin, vier woorden; uitgesproken door verschillende nationale en internationale sterren. Zodra luisteraars denken te weten van wie de stemmen zijn, kunnen zij meespelen door op de knop in de gratis 538-app te drukken.

Iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur krijgen zij een paar keer de kans om een poging te wagen. Na iedere poging laat de jury weten hoeveel stemmen goed zijn, maar niet welke. Om luisteraars een beetje op weg te helpen, worden er in de week van 22 februari op verschillende manieren hints gegeven die hen dichterbij één van de stemmen brengen. Luisteren loont: door aan de radio gekluisterd te zitten, komen luisteraars het snelst bij de oplossing en de €100.000,-.