Radio Maria op zoek naar geld voor nieuwe uitzendapparatuur

De katholieke radiozender Radio Maria is op zoek naar geld voor nieuwe uitzendapparatuur. Hierbij wordt gevraagd aan luisteraars om geld te doneren aan de radiozender. In totaal is voor 20.000 euro aan nieuwe apparatuur nodig.

Extra giften

Radio Maria heeft in 2014 ook een oproep gedaan voor extra giften en daar werd toen ruim gehoor aan gegeven door de luisteraars van de radiozender. Dit jaar is er ook dringend een investering nodig. Het gaat deze keer om de apparatuur in de radiostudio. Zowel de soft- als de hardware is dringend aan vervanging toe. Hierin investeren is van groot belang. Sinds de oprichting in 2008 werkt de radiozender met deze apparatuur en is daarmee al bijna tien jaar oud.

Technische storingen

“Er is getracht het zo lang mogelijk uit te stellen maar er moet nu gehandeld worden”, zegt Dirk Sloos, technicus van Radio Maria. “De apparatuur hapert en het risico op uitval en technische storingen wordt steeds groter.”

Apparatuur

Radio Maria is op zoek naar geld voor onder andere drie nieuwe computers, monitors en computerprogramma’s voor de uitzendplanning. Volgens de radiozender gaat het in totaal om een bedrag van 20.000 euro voor de vervanging van de apparatuur. Via de website van de radiozender is te vinden hoe er geld kan worden gedoneerd aan de radiozender.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.