Radio Veronica brengt sport op zondagmiddag samen met Telesport

Vanaf vanmiddag, zondag 11 september, brengt Radio Veronica elke zondagmiddag sportnieuws op de radio. Vanaf dan schuiven Jaap de Groot (chef Telesport / Telegraaf) en sportverslaggever Valentijn Driessen wekelijks om beurten aan bij de radioshows van Silvan Stoet en Rick van Velthuijsen.

Bijpraten over sport

Tussen 12.00 en 20.00 uur praten de sportkenners de luisteraars bij over het allerlaatste sportnieuws, komen sporters aan het woord en er schuiven prominente gasten aan. Behalve sport zijn uiteraard de beste songs uit de 80’s, 90’s en 00’s te horen.

“Nieuwe samenwerking”

Telesport chef Jaap de Groot: “Tijdens de Olympische Spelen werkten we voor het eerst samen met Radio Veronica en deed ik regelmatig verslag vanuit Rio over alle ontwikkelingen rond de Olympiërs. Ik zie uit naar deze nieuwe samenwerking met een vaste vorm op zondag, dé ultieme sportdag.”

“Telesport is een instituut”

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Telesport is een instituut en een zeer fijne partij om mee samen te werken. Ik zie het als een absolute aanvulling op de programmering voor onze luisteraars die van sport houden. Met Jaap en Valentijns deskundigheid en de beste muziek van Radio Veronica is de sportzondag compleet.”

Telegraaf Media Groep

Zowel Radio Veronica als Telesport/Telegraaf maken onderdeel uit van de Telegraaf Media Groep. Later dit jaar zal Radio Veronica worden overgedaan aan een nieuw radiobedrijf waar Talpa een meerderheidsbelang in gaat krijgen. Deze plannen moeten nog worden goedgekeurd door de ACM (Autoriteit Consument & Markt)

Eén reactie

  1. Als je sport wil horen zetje je Radio 1 op. Een muziekzender moet daar niet mee vervuild worden.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.