Radiojubileum: Extra lange ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538

Op donderdag 15 oktober is er een speciale ‘Coen & Sander Jubileumshow’ te horen op Radio 538 die langer duurt dan ooit. In deze speciale uitzending staat het radio Coen Swijnenberg en Sander Lantinga stil staan bij het verleden, heden en toekomst van de show.

“Dat moet gevierd worden”

16 jaar een duo, 14 jaar ‘De Coen en Sander Show’ en vijf jaar de vaste basis in de middag bij Radio 538: dat moet gevierd worden.”, aldus Radio 538 in een persbericht. Radio Directeur Marc Adriani verraste Coen en Sander maandagmiddag tijdens de ‘De Coen en Sander Show’ met 16 ballonnen en een marathonuitzending als cadeau.

Op donderdag 15 oktober is er een speciale ‘Coen & Sander Jubileumshow’ die langer duurt dan ooit en waarin ze stil staan bij het verleden, heden en toekomst. Binnenkort maken Coen en Sander meer bekend over de invulling van de feestelijke uitzending.

2004

Coen en Sander begonnen zestien jaar geleden in 2004 met een programma op de vrijdagavond en groeiden uit tot één van de bekendste en populairste middagshows op de Nederlandse radio.

Sinds augustus 2015 presenteren Coen en Sander iedere maandag tot en met donderdag ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538. Iedere uitzending zit vol muziek, gezellige gasten en spraakmakende interviews.

15 oktober

De langste middagshow ooit is 15 oktober van 12.00 uur tot 19.00 uur te horen en te zien op Radio 538 en TV 538.

Meer informatie: https://www.538.nl/de-coen-en-sander-show