RADIONL & TV Oranje Zomertour te zien via digitale televisie Ziggo

Vanmiddag, zondag 21 augustus, is op het Eventkanaal van Ziggo digitale televisie een uitgebreid verslag te zien van de Zomertour van RADIONL en TV Oranje.

Zomertour

Tijdens de Zomertour van de regionale commerciële radiozender RADIONL doet de radiozender diverse locaties aan in het uitzendgebied van de radiozender waarbij de diverse optredens zijn van Nederlandstalige artiesten. Het evenement is een samenwerkingsverband tussen de radiozender RADIONL en de digitale themazender TV Oranje.

Frans Bauer en meer

Vandaag doet de radiozender Roden aan. Tijdens deze editie zijn er optredens van Jan Smit, Frans Bauer, Lytse Hille, Erik van Klinken & boer geert, Thomas Berge, Stef Ekkel, Lucas & Gea, Dikdakkers, Zus, Peter Beense, Rene Karst, Stad & Land, Burdy en Jeffrey Heesen. Het evenement vindt plaats op het Jaarbeurs-terrein in Roden en begint om 12.00 uur. De toegang is geheel gratis.

Ziggo

Via het Eventkanaal van kabelaar Ziggo (kanaal 999) is de Zomertour vandaag live te volgen. Er zijn optredens te zien bovengenoemde artiesten aangevuld met interviews en specials. Het evenement is ook te volgen via de radiozender RADIONL. De radiozender is in grote delen van Nederland te ontvangen via de FM, vrijwel landelijk via DAB+ en wereldwijd via Internet. Daarnaast is het evenement ook online te zien via de televisiezender van RADIONL, De livestream vind je hier.

Apeldoorn

De volgende editie van de Zomertour is volgende week zondag, 28 augustus, in Apeldoorn. Meer informatie over het evenement via de website van RadioNL en TV Oranje.

Afgelast

De RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Zwolle, die gepland stond voor vrijdag 19 augustus, is eerder afgelast omdat de organisatie van het Stratenfestival met de Gemeente Zwolle geen overeenstemming kan bereiken over de verscherpte geluidsnorm.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.