Regiosoap ‘Wolfseinde’ te zien op Amazon Prime Video

De regiosoap Wolfseinde is vanaf nu te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video. De serie werd eerder uitgezonden door Omroep Brabant en RTL 4.

Regiosoap

Wolfseinde is een zogenaamde regiosoap van de regionale omroep Omroep Brabant. Er zijn in totaal 26 afleveringen gemaakt van de serie door de regionale omroep. Later is de serie ook uitgezonden door RTL 4. Vanaf nu is de serie ook te zien bij de streamingdienst Amazon Prime Video.

Cast

Hoewel het een televisieserie van een regionale omroep betreft, bestaat de cast uit acteurs en actrices die grotendeels eerder te zien waren in landelijk uitgezonden soaps en televisieseries. De bedenksters Barbara Jurgens en Patricia van Mierlo waren eerder betrokken bij onder meer Fort Alpha en Keyzer & De Boer Advocaten.

Verhaal

De gescheiden Monique van Someren (Tanja Jess) verhuist samen met haar tienerdochter Kim (Jennifer Welts) naar ‘Wolfseinde’, waarmee ze terugkeert naar haar Brabantse afkomst.  Ze wordt er burgemeester van Wolfseinde, een dubbelgemeente die is ontstaan na een fusie tussen de gelijknamige plaats en ‘Rooijdonk’. Terwijl de bevolkingen van de beide plaatsen al met elkaar overhoop liggen, wordt in het kanaal dat de twee voormalig autonome dorpen scheidt een lijk gevonden….

Raamsdonk

Wolfseinde werd geproduceerd door Fu Works en IDTV-film. De serie werd opgenomen in de gemeente Geertruidenberg, vooral in Raamsdonk. Ook andere locaties als kasteel Bouvigne te Breda werden als opnamelocatie gebruikt.

Abonnement

Abonnees van Amazon Prime Video kunnen de serie van 26 afleveringen vanaf nu zien via de streamingdienst.

Video: