Return-wedstrijden Europa League Ajax en AZ bij RTL7

rtl7Vanavond spelen Ajax en AZ hun return-wedstrijden in de Europa League. RTL7 zendt beide wedstrijden live uit via televisie en Internet. Ook Radio 1 brengt een live-verslag van beide wedstrijden.

Ajax moet vanavond in Salzburg een 0-3 achterstand goedmaken tegen Redbull Salzburg. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur. AZ verdedigt in Alkmaar een 1-0 voorsprong tegen Sloban Liberec uit TsjechiĆ«. De aanvang van deze wedstrijd is om 21.00 uur. De voorbeschouwingen op deze wedstrijden begint om 18.00 uur op RTL7. Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft blikken vooruit op de beide wedstrijden en geven analyses.

Na afloop van AZ – Sloban Liberec zijn er samenvattingen te zien van de overige gespeelde wedstrijden, met clubs zoals Valencia, Napoli, Benfica, Lazio, Juventus, Porto, Tottenham  Hotspur en Sevilla. De wedstrijden zijn ook live te zien via Internet: http://www.rtl.nl/europaleague

Radio 1 NOS Langs de Lijn
Ook Radio 1 besteedt vanavond aandacht aan de Europa League-wedstrijden van Ajax en AZ met een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn op Radio 1. De uitzending begint al om 19.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd Redbull Salzburg – Ajax is van Ronald van der Geer en Frank Wielaard. Ook de balbewegingen van AZ – Slovan Liberec zijn live te volgen, met commentaar van Andy Houtkamp en Bas Ticheler.