Returnwedstrijd Feyenoord in Europa League niet op RTL7

voetbalDe Europa-leaguewedstrijd Feyenoord – Kuban Krasnodar is donderdagavond niet live te zien op RTL7. FOX Sports zendt deze wedstrijd live uit. 

De eerste wedstrijd in dit tweeluik om een plek in de groepsfase van de Europa League werd vorige week nog wel live uitgezonden door RTL7. De rechten voor de returnwedstrijd in de Rotterdamse Kuip zijn echter gekocht door FOX Sports. Feyenoord moet vandaag de 0-1 achterstand die het vorige week opliep goedmaken voor het eigen publiek. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Ook de wedstrijd tussen AZ en het Griekse Atromitos FC wordt uitgezonden op FOX Sports. AZ won vorige week in Griekenland met 3-1. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur. 

De wedstrijden van de voorronde van de Europa League moeten per wedstrijd gekocht worden. In de groepsfase van de Europa League liggen de rechten voor het uitzenden van de wedstrijden bij RTL Nederland en FOX Sports. Hierbij heeft RTL Nederland de eerste keus om een bepaalde wedstrijd uit te zenden.

Radio 1 Langs de Lijn
De wedstrijden Feyenoord – Kuban Krasnodar en AZ – Atromitos FC zijn wel te volgen op via de radio. NOS Langs de Lijn besteedt in lange flitsen uitgebreid  aandacht aan de UEFA Europa Leaguewedstrijd Feyenoord-FC Kuban Krasnodar. Het commentaar is van Andy Houtkamp en Ronald van der Geer. Ook aan de returnwedstrijd  van AZ in de UEFA Europa League tegen Atromitos FC wordt aandacht besteed. Radio 1 is ook te beluisteren via Internet

Radio Rijnmond
Ook Radio Rijnmond besteedt uitgebreid aandacht aan de wedstrijd Feyenoord – Koeban Krasnodar met een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20.00 uur met daarin een ruime voorbeschouwing op het Europese treffen met de Russische ploeg.. Het integrale verslag is vanavond in handen van Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel. Radio Rijnmond is in en groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via de FM-etherfrequentie 93,4 en wereldwijd via Internet.

Radio Noord-Holland
Radio Noord-Holland doet in een extra uitzending live-verslag van de wedstrijd AZ- Atromitos FC. Verslaggever Klaas Jan Bos zit in het AFAS Stadion in Alkmaar en doet verslag van de wedstrijd en de gebeurtenissen langs de lijn. Presentator Rob Wtenweerde zit in de studio van Radio Noord-Holland en houdt de stand van zaken nauwgezet in de gaten. Radio Noord-Holland is in de provincie Noord-Holland via verschillende frequenties te ontvangen via de FM en wereldwijd via Internet.