Reünie Beverly Hills 90210 te zien op FOX

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe afleveringen van Beverly Hills 90210 te zien. De reünie is te zien onder de titel BH90210 is te zien op FOX.

Reünie

De originele serie van Beverly Hills 90210 werd in de periode 1990 tot 2000 uitgezonden. Veel jongeren keken toen naar tieners als Brenda Walsh, Kelly Taylor en Andrea Zuckerman. Nu, 19 jaar later, kent de serie een reünie. De revival van de serie is gisteren van start gegaan in de Verenigde Staten en vandaag is de eerste aflevering al te zien op FOX.

Cast

De cast van de oude serie is hun eigen weg gegaan sinds de originele serie 19 jaar geleden eindigde. Tijdens een hereniging van Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris en Brian Austin is het tijd voor een “Beverly Hills, 90210” revival.

“De zeven voormalige tieneridolen spelen uitvergrote versies van zichzelf  in de gloednieuwe dramaserie – met een gezonde dosis brutaliteit – die is geïnspireerd op hun echte leven én de relaties met elkaar.“, aldus FOX in een persbericht. De serie BH90210 bestaat uit zes afleveringen.

Luke Perry

Aan de langverwachte reboot zit een flinke rouwrand. De dag na de aankondiging van de revivalshow werd Luke Perry getroffen door een beroerte. De 52-jarige acteur overleed vijf dagen later. Vanwege zijn rol in de populaire serie Riverdale was Perry niet betrokken bij BH90210, maar volgens de makers waren er gesprekken gaande over een gastoptreden. De acteurs staan in de show stil bij de dood van hun oud-collega.

Video:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=dTVUAC46qwg