RTL Telekids is tijdelijk RTL Telekerst met kerstprogrammering

RTL Telekids is tijdelijk omgedoopt tot RTL Telekerst. Niet alleen de programmering van Telekids is aangepast, zelfs de website gaat tijdelijk door het leven als telekerst.nl.

Waar is Santa?

Sinds vrijdag is elke doordeweekse middag rond 16 uur de zesdelige familieserie Waar is Santa? te zien. In deze muzikale serie worden vier kinderen uitgenodigd voor een ritje in de slee met de Kerstman. Als Santa verdwenen blijkt, gaan de kids op onderzoek uit en komen ze terecht in de betoverende wereld van Santa en zijn elven: Kerstmis Wonderland.

Kerstfilms

Op Eerste Kerstdag, 25 december, zendt Telekids de hele dag uit. Zowel op eerste als op tweede kerstdag kunnen kinderen genieten van vele kerstfilms. Zo staan op eerste kerstdag de korte films Hoops & Yoyo verpesten Kerstmis en Een Elfenverhaal geprogrammeerd, gevolgd door de speelfilms De Sneeuwkoningin en 12 Dogs of Christmas. Op Tweede Kerstdag kunnen kinderen al vanaf 07.10 uur kerst opsnuiven met de korte films Ondeugende Kerstlijst en Verschrikkelijke Kerst en de speelfilms 12 Dogs of Christmas, Op Zoek naar de Kerstman en de humoristische film Space Chimps.

Lege kerstboom

Via www.telekerst.nl en de Telekids-pagina’s op Facebook en Instagram loopt een speciale Telekerst-actie. Op de redactie van Telekids staat een lege kerstboom. Alle kinderen van Nederland wordt gevraagd een eigen geknutselde kerstversiersel voor in de boom op te sturen. Elke dag post het Telekids-team op Facebook en Instagram een nieuwe foto van de boom, met daarin de nieuwe met de post binnengekomen knutsels. Zo kunnen kinderen meteen zien of hun zelfgemaakte kerstbal, piek of slinger al is aangekomen. Aan de actie is een prijsvraag verbonden.

Nationale Opblijfavond tijdens de jaarwisseling

Op oudejaarsavond zendt RTL Telekids 24/7 ‘De Nationale Opblijfavond’ uit op het digitale kanaal van KPN, Ziggo, Kabel Noord en Caiway. Patrick Martens en Keet! zorgen er voor dat alle kinderen van Nederland opblijven, zodat ze het vuurwerk kunnen zien. Dit doen zij door terug te blikken op het afgelopen jaar, afgewisseld met nieuwe en vertrouwde Telekids programma’s en films. De Nationale Opblijfavond biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen 3 en 9 jaar op oudejaarsavond tot middernacht.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.